Anlægsarbejde

Rutineret anlægsgartner med øje for detaljer

Fundering

Vi tilbyder alle former for fundering både til hus, carport, haveskur osv. og er kælderen for lavloftet, klarer vi også både udgravning og underfundering.

Ring til vores kontor og få en aftale, så vi sammen kan tale om mulighederne i dit projekt.​

Jordarbejde

Fjordland Kloak & Anlæg udfører alle former for jordarbejde. Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning.

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.
Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde i mange år. Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi bl.a. undgår våd og frossen jord, samt andre forhindringer. Vores mange kompetencer betyder at du ikke skal bekymre dig undervejs, men blot stole på at vi tager os af alle aspekter af opgaven.

Kontakt os med jeres opgave og en drøftelse af, hvordan den løses bedst.

Byggemodning

Fjordland Kloak og Anlæg udfører alle former for anlægsarbejde og løser såvel store som små opgaver inden for områder som kloakering og byggemodning.

Vi har mange års erfaring inden for anlægsarbejde og har udført en lang række store projekter. Vi er derfor garant for en professionel planlægning og styring, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt.
Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med jeres projekt.​

Seneste nyt fra
Fjorland Kloak & Anlæg

[custom-facebook-feed]
© Copyright - Fjordland Kloak & Anlæg
Call Now ButtonKlik her og ring op