ANLÆGSARBEJDE

Rutineret anlægsgartner med øje for detaljer, vi står klar til at hjælpe dig, med dit næste projekt.

Med os får du altid høj kvalitet til lave priser. 

Fjordland kloak og anlæg dobbel elitevinder 2020

Anlægsarbejde

Fjordland Kloak & Anlæg er din professionelle partner, når det kommer til anlægsarbejde. Vores anlægsgartnere har en stor og moderne maskinpark til rådighed, så alle opgaver kan løses optimalt og på professionel vis.

Vi løser alle typer opgaver, hvor der er behov for regulering af underbunden – ved forberedelse til byggeri, ved etablering af havneanlæg og rensningsanlæg, i forbindelse med indlægning af fjernvarme og naturgas eller ved arbejde med kloakker og dræn.

Vi laver endvidere entreprenørarbejde såsom:

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  ★★★★★

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået…

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået det. Fantastisk stykke arbejde fra en positiv kloakmester, med godt humør, og gode priser. Jeg fik trukket kloak ind i mit kolonihavehus. De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem, endte med også at få gravet over 6 træstubbe op til billige penge. Kan klart anbefales
  Mimo
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kloak i badeværelse

  Vi har fået lavet helt ny kloak i et badeværelse af Fjordland Kloak. De kom meget hurtigt og til aftalt tid. De havde gode idéer til løsninger og arbejdede både hurtigt og med en pæn løsning - vi kunne tydelig fornemme, at de er patentlige med deres arbejde og oprydning. De har meget behagelige medarbejdere. Prisen var i den “lave ende” for så grundigt og omfattende arbejde. Vi er ovenud tilfredse med Fjordland og vil anbefale dem til alle.
  Mette
  via Trustpilot

  ★★★★★

  5 stjerner til Fjordland Kloak og Anlæg.

  Gennem 3byggetilbud søgte vi et firma til at udføre kloakarbejde på 3 kælderbrønde. Vores valg faldt på Fjordland Kloak og Anlæg i Viby Sjælland. 5 stjerner til dette firma. Fin dialog med Michael fra start til slut. Alle aftaler overholdt.
  Birthe
  via Trustpilot
  tilpasning af rør

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Jordarbejde

  Fjordland Kloak & Anlæg udfører alle former for jordarbejde. Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning.

  Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.
  Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde i mange år. 

  Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi bl.a. undgår våd og frossen jord, samt andre forhindringer. Vores mange kompetencer betyder at du ikke skal bekymre dig undervejs, men blot stole på at vi tager os af alle aspekter af opgaven.

  Kontakt os med jeres opgave og en drøftelse af, hvordan den løses bedst.

  Byggemodning

  Fjordland Kloak og Anlæg udfører alle former for anlægsarbejde og løser såvel store som små opgaver inden for områder som kloakering og byggemodning.

  Vi har mange års erfaring inden for anlægsarbejde og har udført en lang række store projekter. Vi er derfor garant for en professionel planlægning og styring, som danner grundlaget for et succesfuldt projekt.
  Vi sætter en stor ære i, at vores entrepriser altid afleveres til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

  Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med jeres projekt.

  Fundering

  Vi tilbyder alle former for fundering både til hus, carport, haveskur osv. og er kælderen for lavloftet, klarer vi også både udgravning og underfundering.

  Ring til vores kontor og få en aftale, så vi sammen kan tale om mulighederne i dit projekt.

  Jord graves væk til kloakarbejde

  Kontakt os i dag for at høre mere om kloakarbejde

  Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på jeres anlægsarbejde.

  Du kan ringe til Michael på telefon 61 71 84 53 for at aftale nærmere. Du kan også sende en e-mail til info@fjordlandkloak.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud