Kloakarbejde v/ autoriseret kloakmester

Alt i etablering, separering, fejlfinding og reparation af kloak

Vinder af Håndværker.dk prisen 2019

Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

​Vi arbejder for alle typer af kunder, hvor vi reparerer kloakker, brønde og afløb. Desuden tilbyder vi forskellige former for byggemodning såsom anlægning af kloak. Det kan naturligvis også være udvidelser af eksisterende kloakinstallationer. Vores kloakmester er rutineret indenfor strømpeforing og kan derfor ofte klare kloakrenovering, helt uden at skulle grave have og kælder op. Dette er en holdbar og effektiv måde at renovere kloakrørene og er bare ét eksempel på vores funktionelle løsninger, når vi udfører kloakarbejde.

Hvis I oplever utætheder, forstoppelser eller lugtgener, tilbyder vi fejlfinding samt TV-inspektion. Et kamera kan nemt lokalisere fejlen, således vi kan udbedre skaden og i nogle tilfælde kan dette klares opgravningsfrit ved brug af feks. strømpeforinger, punkt reparationer eller afpropninger. TV-inspektion benyttes også ved køb og salg af fast ejendom.

Mange boligejere oplever oversvømmelser, fordi deres ejendom er bygget i en tid, hvor vejrforholdene var anderledes end i dag. Oversvømmelserne kan være forårsaget af skybrud og dermed øgede vandstand i hav og fjorde. Vi etablerer højvandslukkere, som forhindrer kloakvand i at løbe baglæns og op igennem jeres kælderafløb, og dermed oversvømme kælderen. Vi servicerer også dine nuværende højvandslukkere.​

Seneste nyt fra
Fjorland Kloak & Anlæg

Det går rigtig stærkt fortiden i vores forretning, og det er alle jeres fortjeneste.
Mandag den 18 maj, kommer vi igen til at offentliggøre et resultat vi har opnået i firmaet.
Vi lever af glade kunder, og vi giver os tid til jer 😀
Følg med på mandag 😀😀

Ha en dejlig lørdag og søndag 😀
... Se mereSe mindre

Hold rotten væk
VI TILBYDER
Fuld tv rapport og opsætning af 1 stk ROTTESPÆRRE i ø 100 eller ø150 fra
6.500kr med moms ( forbehold for slamsuger )
Gælder kun private husstande.
Ring eller skriv på info@fjordlandkloak.dk/61718453
... Se mereSe mindre

Indlæs flere opslag
Call Now ButtonKlik her og ring op