KLOAKARBEJDE V/ AUTORISERET KLOAKMESTER

Alt i etablering, separering, fejlfinding og reparation af kloak

Søger du kloakarbejde som privatkunde eller erhvervskunde?

Vi skelner ikke mellem de enkelte kundetyper. Det gælder også, hvad angår opgavens omfang.

Gennem vores mangeårige erfaring i branchen har vi både hjulpet erhverv og private med at renovere, reparere eller installere ny kloakering.

Vi påtager os enhver opgave med stor motivation og drive, som vi også bringer i spil i dialogen med dig. 

Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

Vi arbejder for alle typer af kunder, hvor vi reparerer kloakker, brønde og afløb. Desuden tilbyder vi forskellige former for byggemodning såsom anlægning af kloak.

Det kan naturligvis også være udvidelser af eksisterende kloakinstallationer. Vores kloakmester er rutineret indenfor strømpeforing og kan derfor ofte klare kloakrenovering, helt uden at skulle grave have og kælder op. Dette er en holdbar og effektiv måde at renovere kloakrør og er bare ét eksempel på vores funktionelle løsninger, når vi udfører kloakarbejde.

Hvis I oplever utætheder, forstoppelser eller lugtgener, tilbyder vi fejlfinding samt TV-inspektion. Et kamera kan nemt lokalisere fejlen, således vi kan udbedre skaden og i nogle tilfælde kan dette klares opgravningsfrit ved brug af f.eks. strømpeforinger, punkt reparationer eller afpropninger. TV-inspektion benyttes også ved køb og salg af fast ejendom.

Mange boligejere oplever oversvømmelser, fordi deres ejendom er bygget i en tid, hvor vejrforholdene var anderledes end i dag. Oversvømmelserne kan være forårsaget af skybrud og dermed øgede vandstand i hav og fjorde. Vi etablerer højvandslukkere, som forhindrer kloakvand i at løbe baglæns og op igennem jeres kælderafløb, og dermed oversvømme kælderen. Dette kaldes også en højvanssikring Vi servicerer også dine nuværende højvandslukkere.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Kloakmester i gravemaskine

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Hos Fjordland Kloak & Anlæg udfører vi alle former kloakarbejde

  Vi er autoriseret kloakmester, og kører dagligt ud til kunder i blandt andet Roskilde, Køge, Ringsted og Storkøbenhavn, samt mange andre steder på Sjælland.

  Vi udfører bl.a. følgende:

   
  Skulle du have brug for andre former for kloakarbejde, kan med sikkert også hjælpe dig med dette, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 61 71 84 53

  Professionel og serviceminded kloakarbejde

  Fjordland Kloak & Anlæg er en autoriseret kloakmester, der udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus. 

  Med over 15 års erfaring inden for autoriseret kloakarbejde er der efterhånden ingen arbejdsopgaver, vi ikke har prøvet kræfter med. 

  Vi tager enhver udfordring op inden for fagområdet og tilgår ligeledes enhver arbejdsopgave med samme store motivation og professionalisme.

  Tilkald kompetente fagfolk til kloakarbejde på Sjælland og i København

  Vi tilbyder vores serviceydelser til store dele af Sjælland, bl.a. som:

   

  Vi tør godt love, at vi kan være behjælpelige alligevel. Vi er villige til at gå langt for vores kunder, og vi kører gerne de ekstra kilometer, når du søger dygtige fagfolk til kloakarbejde i København og på resten af Sjælland. 

  Få et eksklusivt tilbud på autoriseret kloakarbejde

  Hos Fjordland Kloak & Anlæg behøver du ikke betale en høj pris for høj kvalitet. Vi tilbyder kloakarbejde til en pris, som er attraktiv for mange forskellige pengepunge. 

  Når du kontakter os og fortæller om dit behov for kloakarbejde, udarbejder vi en fair og fornuftig pris, der er skræddersyet til dig. Det skal være inden for rimelighedens grænser at få kvalificeret kloakarbejde. 

  Det kan du være sikker på at få hos os med høj kvalitet og service i fokus

  Kontakt os i dag for at høre mere om kloakarbejde

  Har du spørgsmål til os eller nogle af vores serviceydelser?

  Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om kloakarbejde. Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen eller ved tasterne for at besvare din specifikke henvendelse. 

  Du kan ringe til os på telefon 61 71 84 53 for direkte kontakt. Foretrækker du at sende en e-mail, kan du fange os på info@fjordlandkloak.dk – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et kvalificeret svar på din henvendelse. 

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo