KLOAKSEPARERING

Er du interesseret i en miljøvenlig løsning, som samtidig mindsker risikoen for oversvømmelse? 

Så er kloakseparering den oplagte løsning for dig. Med kvalitet og service i fokus tilbyder Fjordland Kloak & Anlæg effektiv kloakseparering, som skåner miljøet for ressourcer og dig for uønskede oversvømmelser. 

Med over 15 års erfaring i faget,  udfører vi altid vores arbejde til perfektion. 

Vi rykker ud på hele Sjælland, og vi kommer gerne forbi din bolig eller virksomhed.

Professionel kloakseparering

Her hos Fjordland Kloak og Anlæg arbejder vi hver dag hårdt for at bedst muligt at kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov. Det har vi gjort gennem de sidste 15 år. 

Det betyder at vi gennem mange år har forbedret vores arbejdsgange og fortsat bliver bedre endnu mere erfarne. 

Når vi hjælper dig med en kloakseparering, går vi derfor professionelt til værk og sikrer os at lægge en solid plan for udførslen, så vi bedst mulig kan overholde pris og tidperiode. 

Nogle kommuner har påkrævet at der bliver lavet en separatkloakering, på visse områder. Skulle være i tvivl om dette gælder din grund, kan du i de fleste tilfælde finde mere information på den pågældende kommunes hjemmeside.

Grunden til dette påbud, skyldes i mange tilfælde at det gavner kommunens  kloaksystem, såvel som dit ejet. Det mindsker presset på rørene og er også en mere miljø venlig løsning.
Da vandet fra husholdning skilles fra nedbøren, er det kun vandet fra husstanden der bliver sendt til et rensningsanlæg og ikke det hele. 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Kloakseparering er den gode skrue uden ende

  Beslutningen om en kloakseparering viser sig positivt på flere fronter. Med et separat rørsystem kun til regnvand vil vandet blive ledt direkte ud i søer eller vandløb i stedet for at rende forbi rensningsanlægget først.

  Det aflaster både rensningsanlægget, kloakken og miljøet. På den måde skal der ikke bruges energi på at rense rent regnvand.

  Når regnvandet får et rør for sig selv, bliver kloakken heller ikke overbelastet ved større skybrud. Kloaksystemerne kan nemlig som udgangspunkt kun optage en given mængde.

  Derfor giver kloaksystemer uden separation ofte anledning til oversvømmelse ved kraftig regn.

  Få en god pris på kloakseparering

  Hos Fjordland Kloak og Anlæg mener vi at alle skal kunne have råd til at for lavet deres kloaksystemer. Derfor tilbyder vi fordelagtige og konkurrencedygtige priser på kloakseparering.

  Selv om prisen kan variere en hel del, kommer vi altid til din adresse for du give et konkret tilbud på netop din opgave. På den måde er du også sikker på at få en pris der passer til dine behov og så kan du undgå at betale for meget.

  Desuden er vi medlem af Danskekloakmestre.dk, der er en garanti ordning der sikrer at hvis der, mod forventning, skulle opstå problemer under eller efter vores arbejde, kan du få behandlet sagen her, med mulighed for kompensation. 

  Autoriseret kloakmester på arbejde

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Fjordland i sin maskine

  Definitionen på kloakseparering afsløres i navnet. Hvor kloakken før indgrebet har bestået af ét samlet rør til både spildevand og regnvand, deles kloakken nu i to, hvor kloakvand og regnvand skilles ad.

  Når kloakken kun består af ét rørsystem, løber både spildevand og regnvand gennem samme kloak og videre til det lokale rensningsanlæg.

  Det er både uhensigtsmæssigt i forhold til brugen af unødige ressourcer, men lægger også ekstra pres på kloakken ved kraftige regnskyl – og kan i værste tilfælde føre til oversvømmelse.

  En kloakseparering gavner både:

  1. Rensningsanlægget
  2. Kloaksystemet
  3. Miljøet

  Kloakseparering kan variere meget i pris afhængig af, hvor stort et område der skal omlægges.

  Gennem vores lange erfaring i branchen har vi stort kendskab til udførelsen af kloakseparering og kan derfor bidrage med en kompetent og ærlig vejledning.

  På den måde kan du fremover skåne dit område for kloakoverbelastning – det kommer både området og miljøet til gode.

  For det første er det med til at skåne miljøet og energien.
  Men derudover mindsker det også presset på kommunens og din ejendoms kloakrør. 

  Nogle kommuner har efterhånden gjort det lovpligtigt at få fortaget en kloakseparering. I disse tilfælde kan du rolig kontakte os, så kommer vi og hjælper dig til den bedste løsning. 

  Hvad er fordelene for dig?

  Ved installation af kloakseparering mindsker du risikoen for oversvømmelse, da kloakken nemmere vil kunne følge med og dermed lever kapaciteten af kloakken bedre op til vandmængderne. 
  Da en kloakseparering både gavner dig, miljøet og rensningsanlægget, taler dette også for, at få installeret kloakseparering. Regnvand skal ikke renses, før det kommer ud i søer eller lignende. Derfor er det spild af ressourcer, når regnvandet alligevel bliver ledt igennem et rensningsanlæg og derefter ud i søer, vandløb m.m. 
   
  Hvis du ofte oplever oversvømmelser, eller blot gerne vil undgå dem i fremtiden, er det en rigtig god idé, at få etableret kloakseparering. Hos Fjordland Kloak og Anlæg kan vi hjælpe dig med professionel installation til en skarp pris. Med vores mere end 15 års erfaring i branchen leverer vi kvalitetssikre løsninger til dig. Derudover står vi for både den praktiske del, men vi sikrer samtidig, at resultatet bliver flot. 
  Endnu en fordel for dig, er at vi har stort fokus på at levere den gode service. God service er med vores øjne, at aftalte tider og priser bliver overholdt. Vi sætter stor pris på god kommunikation mellem os og dig, således at vi arbejder i samme retning og med forståelse for hinanden og det arbejde, der skal udføres. 

  Få kloakseparering til en pris, hvor alle kan være med

  Når vi i fællesskab har landet en god aftale og fundet frem til dit behov for kloakseparering, finder vi en god pris til dig.

  Hos Fjordland Kloak & Anlæg tilbyder vi kloakseparering til priser, der kan betale sig i forhold til det store udbytte, du får af vores arbejde. 

  Hos os er det ikke kun prisen der tæller. Vi bestræber os på, at du som kunde skal have den rette og bedste kvalitet hver gang. Du kan stole på vores ord, da vi:

  Kloakmester på arbejde

  Kontakt os for en grundig kloakseparering

  Vi lever af glade kunder. Det betyder, at vi altid gør vores bedste, når vi går i gang med en opgave for dig.

  Vi udfører kloakseparering med stor præcision og omhu og overholder altid vores aftaler. Det betyder, at prisen på din endelige regning altid vil være den samme som den, vi i fællesskab har aftalt – og at den aftalte deadline for arbejdet ikke bliver overskredet.

  Skal du være den næste blandt vores portefølje af tilfredse kunder?

  Giv os et kald på telefon 61 71 84 53 for at høre mere om vores arbejde. Du kan også sende os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende og godt tilbud på kloakseparering.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud