KLOAKSEPARERING

Er du interesseret i en miljøvenlig løsning, som samtidig mindsker risikoen for oversvømmelse? 

 

Så er kloakseparering den oplagte løsning for dig. Med kvalitet og service i fokus tilbyder Fjordland Kloak & Anlæg effektiv kloakseparering, som skåner miljøet for ressourcer og dig for uønskede oversvømmelser. 

Med over 15 års erfaring i faget ,  udfører vi altid vores arbejde til perfektion. 

Vi rykker ud på hele Sjælland, og vi kommer gerne forbi din bolig eller virksomhed.

Fjordland kloak og anlæg dobbel elitevinder 2020

Hvad er kloakseparering?

Definitionen på kloakseparering afsløres i navnet. Hvor kloakken før indgrebet har bestået af ét samlet rør til både spildevand og regnvand, deles kloakken nu i to, hvor kloakvand og regnvand skilles ad.

Når kloakken kun består af ét rørsystem, løber både spildevand og regnvand gennem samme kloak og videre til det lokale rensningsanlæg.

Det er både uhensigtsmæssigt i forhold til brugen af unødige ressourcer, men lægger også ekstra pres på kloakken ved kraftige regnskyl – og kan i værste tilfælde føre til oversvømmelse.

En kloakseparering gavner både:

 1. Rensningsanlægget
 2. Kloaksystemet
 3. Miljøet

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  ★★★★★

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået…

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået det. Fantastisk stykke arbejde fra en positiv kloakmester, med godt humør, og gode priser. Jeg fik trukket kloak ind i mit kolonihavehus. De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem, endte med også at få gravet over 6 træstubbe op til billige penge. Kan klart anbefales
  Mimo
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kloak i badeværelse

  Vi har fået lavet helt ny kloak i et badeværelse af Fjordland Kloak. De kom meget hurtigt og til aftalt tid. De havde gode idéer til løsninger og arbejdede både hurtigt og med en pæn løsning - vi kunne tydelig fornemme, at de er patentlige med deres arbejde og oprydning. De har meget behagelige medarbejdere. Prisen var i den “lave ende” for så grundigt og omfattende arbejde. Vi er ovenud tilfredse med Fjordland og vil anbefale dem til alle.
  Mette
  via Trustpilot

  ★★★★★

  5 stjerner til Fjordland Kloak og Anlæg.

  Gennem 3byggetilbud søgte vi et firma til at udføre kloakarbejde på 3 kælderbrønde. Vores valg faldt på Fjordland Kloak og Anlæg i Viby Sjælland. 5 stjerner til dette firma. Fin dialog med Michael fra start til slut. Alle aftaler overholdt.
  Birthe
  via Trustpilot

  Kloakseparering er den gode skrue uden ende

  Beslutningen om en kloakseparering viser sig positivt på flere fronter. Med et separat rørsystem kun til regnvand vil vandet blive ledt direkte ud i søer eller vandløb i stedet for at rende forbi rensningsanlægget først. Det aflaster både rensningsanlægget, kloakken og miljøet. På den måde skal der ikke bruges energi på at rense rent regnvand. Når regnvandet får et rør for sig selv, bliver kloakken heller ikke overbelastet ved større skybrud. Kloaksystemerne kan nemlig som udgangspunkt kun optage en given mængde. Derfor giver kloaksystemer uden separation ofte anledning til oversvømmelse ved kraftig regn.

  Hvad koster kloakseparering?

  Kloakseparering kan variere meget i pris afhængig af, hvor stort et område der skal omlægges. Gennem vores lange erfaring i branchen har vi stort kendskab til udførelsen af kloakseparering og kan derfor bidrage med en kompetent og ærlig vejledning. På den måde kan du fremover skåne dit område for kloakoverbelastning – det kommer både området og miljøet til gode.

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde​​

  Få kloakseparering til en pris, hvor alle kan være med

  Når vi i fællesskab har landet en god aftale og fundet frem til dit behov for kloakseparering, finder vi en god pris til dig.

  Hos Fjordland Kloak & Anlæg tilbyder vi kloakseparering til priser, der kan betale sig i forhold til det store udbytte, du får af vores arbejde. 

  Hos os er det ikke kun prisen der tæller. Vi bestræber os på, at du som kunde skal have den rette og bedste kvalitet hver gang. Du kan stole på vores ord, da vi:

  Kontakt os for grundig kloakseparering

  Vi lever af glade kunder. Det betyder, at vi altid gør vores bedste, når vi går i gang med en opgave for dig. Vi udfører kloakseparering med stor præcision og omhu og overholder altid vores aftaler. Det betyder, at prisen på din endelige regning altid vil være den samme som den, vi i fællesskab har aftalt – og at den aftalte deadline for arbejdet ikke bliver overskredet. Skal du være den næste blandt vores portefølje af tilfredse kunder? Giv os et kald på telefon 61 71 84 53 for at høre mere om vores arbejde. Du kan også sende os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk , så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende og godt tilbud på kloakseparering.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo