TV-INSPEKTION AF KLOAKKER

Vi tager os af alt fra fejlfinding til reparation. Med TV-inspektion kan vi som regel hurtigt finde ud af hvad problemet er – og løse det!

Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde med TV-inspektion

Med en TV-inspektion, kan vi som regel hurtigt finde frem til hvor på din kloakrør der er problemer, og ikke mindst hvad der forårsager problemet. 

Ved at sende et videokamera ind i rørsystemet, kan vi effektivt inspicere kloakledningerne og let lokalisere brud og utætheder. Vi tilbyder bl.a. kloakrenovering, strømpeforing og kloakseparering. Så uanset hvilket problem vi støder på, kan vi helt sikkert hjælpe dig godt videre.

En TV-inspektionen går ofte forud for en reparation, som vi nogle tilfælde kan klares helt opgravningsfrit.

Hvis du er i tvivl om, hvad der kiunne være årsagen til fx stoppede afløb eller lugtgener, kan du ringe til os på 61 71 84 53 – så kommer vi forbi og hjælper dig godt videre.

 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  ★★★★★

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået…

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået det. Fantastisk stykke arbejde fra en positiv kloakmester, med godt humør, og gode priser. Jeg fik trukket kloak ind i mit kolonihavehus. De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem, endte med også at få gravet over 6 træstubbe op til billige penge. Kan klart anbefales
  Mimo
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kloak i badeværelse

  Vi har fået lavet helt ny kloak i et badeværelse af Fjordland Kloak. De kom meget hurtigt og til aftalt tid. De havde gode idéer til løsninger og arbejdede både hurtigt og med en pæn løsning - vi kunne tydelig fornemme, at de er patentlige med deres arbejde og oprydning. De har meget behagelige medarbejdere. Prisen var i den “lave ende” for så grundigt og omfattende arbejde. Vi er ovenud tilfredse med Fjordland og vil anbefale dem til alle.
  Mette
  via Trustpilot

  ★★★★★

  5 stjerner til Fjordland Kloak og Anlæg.

  Gennem 3byggetilbud søgte vi et firma til at udføre kloakarbejde på 3 kælderbrønde. Vores valg faldt på Fjordland Kloak og Anlæg i Viby Sjælland. 5 stjerner til dette firma. Fin dialog med Michael fra start til slut. Alle aftaler overholdt.
  Birthe
  via Trustpilot

  Kontakt os i dag for at høre mere om TV-inspektion

  Kontakt os endelig ved at ringe på 61 71 84 53 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, så besigtiger vi gerne din opgave og udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi varetager opgaver for en god blanding af private og erhvervskunder.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud