FJORDLAND KLOAK OG ANLÆG

Højvandssikring

Få kvalificeret højvandssikring af din kloak før ulykken er sket. I den rutineprægede dagligdag ligger det ikke altid til højrebenet, at tænke i ulykker og sikringer.

Men i det øjeblik, hvor uheldet rammer, er det guld værd at have gjort sig selv den tjeneste. Det kan minimere omfanget af skaden, både hvad angår de praktiske, logistiske og økonomiske konsekvenser.

De kan nemlig alle blive uoverskueligt store, hvis du ikke får foretaget en grundig højvandssikring, og uheldet rammer dig.

4.7 af 5 stjerner på 3byggetilbud.dk

Skal du have løst en opgave?

OBS vi dækker kun Sjælland

Fjordland kloak og anlæg dobbelt elitevinder 2020 & 2021

eliteentreprenoer-150x150
elite-haandvaerkere-150x150
elite-entreprenor-2021-300x300-1-150x150
elite-haandvaerker-2021-300x300-1-150x150
Dedikeret til Service og Kvalitet

Få professionelle fagfolk til at stå for din højvandssikring

Vi er rutinerede i at udføre skybruds- og højvandssikring, som sikrer at du ikke får vand i kælderen, når din bolig bliver udsat for store mængder nedbør på kort tid eller når fjordene løber over deres bredder.

Vores store ekspertise på området betyder, at vi kan tilbyde branchen bedste løsninger gennem vores certificering til Kessel Service-teknikere.

Produkterne og teknikkerne fra Kessel Service giver mulighed for at tage hensyn til enhver bolig, uanset størrelse og kloaksystem. Vand som trænger op i kælderen, kan hurtigt ødelægge alt fra vægge til hvidevarer og andet inventar i kælderrummet.

FJORDLAND KLOAK OG ANLÆG

Fordele ved at vælge os til højvandssikring af din kloak

Der er flere gode grunde, til at mange før dig har valgt os til at stå for reparation, service og sikring af deres kloak . Her ses nogle af dem:

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for vores professionelle fagfolk eller blot hjælp og vejledning med din højvandssikring.

Det siger vores kunder

Vi samler på glade kunder

Specialiseret Kloakservice

At kunne sikre dig er vores drive

Vi lever af glade kunder og det faktum, at vores arbejde skaber stor værdi og tryghed for dig, i din bolig. Det er vores motivation for at opretholde vores høje standarder for højvandssikring af kloak og levere et godt stykke arbejde, gang på gang.

Et højvandslukke er som regel den billigste løsning, til at sikre din kælder mod oversvømmelse. Vi kører
Hos Fjordland Kloak & Anlæg er vi specialister, i at installere markedets bedste produkter og vi gør det altid til en god pris.

Der udføres også service på ældre højvandslukkere. Med vores løsninger kan du føle dig sikker, selvom dit hus er bygget i en tid hvor vejrforholdene var markant anderledes end i dag.

FJORDLAND KLOAK OG ANLÆG

Hvad er et højvandslukke?

I Danmark er det ikke ukendt med større regnskyl eller decideret skybrud. Derfor er det vigtigt at sikre din bolig mod indtrængen af vand, specielt hvis du har en kælder.

Ved disse store mængder regn belastes dit kloaksystem, hvilket kan trykke vandet baglæns gennem dine kloakrør. En højvandslukke af kloakken hindrer kloakvandet i at nå op igennem afløbet. Rent teknisk er det en del af et kloakrør der blokerer, hvis vandet begynder at løbe baglæns.

Så hvis kloakrørene om huset ikke kan følge med større mængder regnvand og lede vandet væk, stoppes vandet fra at trænge op gennem husets afløb.

Med en sådan løsning sikrer du boligen og en eventuel kælder, mod oversvømmelse af kloakvand, hvilket er en økonomisk hensigtsmæssig løsning.

Når der sikres mod oversvømmelse af kælder implementeres to forskellige typer højvandslukkere. Er der toilet koblet på kælderens afløb kræves en installation med automatisk lukke-funktion, da der under ingen omstændigheder må være risiko for at sort spildevand løber tilbage og ud i kælderen. Sort spildvand, kommer fra toiletter.

Er der ikke et toilet kan en manuel højvandslukke benyttes. Da skal du selv sørge for at lukke af for vandet, når der er skybrud og der skal derfor være et andet toilet i huset, som kan benyttes mens den er lukket.

Har du oplevet spildvand trænge op gennem afløb, kan en sådan højvandslukke være løsningen.

Din lokale kloakmester

Højvandssikring med en pumpebrønd

Hvis dit kloaksystem ligger lavere end det kommunale kloaksystem der løber rundt om grunden, trænger der en del vand ned mod din kloak, hvilket kan belaste rørene.

Med en pumpebrønd pumpes spildevand fra husholdningen ud i kloaksystem uden for husets grund, i stedet for at det løbet op gennem dine afløb, ved de større regnskyl vi oplever i Danmark.

Sådan en brønd kan indeholde store mængder spildevand, så hvis der ikke er plads i kloaksystemet, holder pumpen på spilde vandet, indtil der igen er plads og lader derefter vandet ud. Ligesom en en højvandslukke, sørger en pumpebrønd også for at vand fra kloakken, ikke kan løbe op igennem afløbet.

Hvis du allerede har en pumpebrønd installeret, men oplever at vandet langsomt løber op af afløbene alligevel, tyder alt på at der er problemer med installationen. Du bør derfor ringe efter en autoriseret kloakmester.

Aut. kloakmester

kessel-service_87-450x124
danske-kloakmestre-logo-450x125
teknologiskinstitut-logo-450x125
Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag, så kan vi stå for din højvandssikring

Skal vi stå for sikring af din kloak? Få os ud til din ejendom før det er for sent. Du får kvalitetsservice, der gør, at du kan føle dig tryg hver dag. Også når regnvejrsdagene rammer dit område.

Kontakt os endelig ved at ringe på 61 71 84 53 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, så besigtiger vi gerne din opgave og udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi varetager opgaver for en god blanding af private og erhvervskunder.

Tag kontakt til os

Lyst til at kigge forbi?

Skal du have løst en opgave?

OBS vi dækker kun Sjælland