HØJVANDSSIKRING

Få kvalificeret højvandssikring af din ejendom før ulykken er sket.

I den rutineprægede dagligdag ligger det ikke altid til højrebenet at tænke i ulykker og sikringer.

Men i selve øjeblikket, når uheldet rammer, er det guld værd at have gjort sig selv den tjeneste. 

 

Det kan minimere omfanget af skaden, både hvad angår de praktiske, logistiske og økonomiske konsekvenser.

De kan nemlig alle blive uoverskueligt store, hvis du ikke får foretaget en grundig højvandssikring, og uheldet rammer dig.

Fjordland kloak og anlæg dobbel elitevinder 2020

Få professionelle fagfol til at stå for din højvandssikring

Vi er rutinerede i at udføre skybruds- og højvandssikring, som sikrer at du ikke får vand i kælderen når din bolig bliver udsat for store mængder nedbør på kort tid eller når fjordene løber over deres bredder. Vores store ekspertise på området betyder, at vi kan tilbyde branchen bedste løsninger gennem vores certificering til Kessel Service-teknikere.

Produkterne og teknikerne fra Kessel Service giver mulighed for at tage hensyn til enhver bolig, uanset størrelse og kloaksystem. Vand som trænger op i kælderen kan hurtigt ødelægge alt fra vægge til hvidevarer og andet inventar i kælderrummet.

Når der sikres mod oversvømmelse af kælder implementeres to forskellige typer højvandslukkere. Er der toilet koblet på kælderens afløb kræves en højvandslukke med automatisk lukke-funktion, da der under ingen omstændigheder må være risiko for at sort spildevand løber tilbage og ud i kælderen. Er der ikke et toilet kan en manuel højvandslukke benyttes. Da skal du selv sørge for at lukke af for vandet når der er skybrud og der skal derfor være et andet toilet i huset, som kan benyttes mens højvandslukken er lukket.

Fordele ved at vælge os til højvandssikring

 • Fuld tilfredshedsgaranti 
 • Medlem af Danske Kloakmestre 
 • Kvalitet og service i fokus
 • Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder 2020 
 • Højvandssikring gennem certificering til Kessel Service-teknikere

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  ★★★★★

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået…

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået det. Fantastisk stykke arbejde fra en positiv kloakmester, med godt humør, og gode priser. Jeg fik trukket kloak ind i mit kolonihavehus. De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem, endte med også at få gravet over 6 træstubbe op til billige penge. Kan klart anbefales
  Mimo
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kloak i badeværelse

  Vi har fået lavet helt ny kloak i et badeværelse af Fjordland Kloak. De kom meget hurtigt og til aftalt tid. De havde gode idéer til løsninger og arbejdede både hurtigt og med en pæn løsning - vi kunne tydelig fornemme, at de er patentlige med deres arbejde og oprydning. De har meget behagelige medarbejdere. Prisen var i den “lave ende” for så grundigt og omfattende arbejde. Vi er ovenud tilfredse med Fjordland og vil anbefale dem til alle.
  Mette
  via Trustpilot

  ★★★★★

  5 stjerner til Fjordland Kloak og Anlæg.

  Gennem 3byggetilbud søgte vi et firma til at udføre kloakarbejde på 3 kælderbrønde. Vores valg faldt på Fjordland Kloak og Anlæg i Viby Sjælland. 5 stjerner til dette firma. Fin dialog med Michael fra start til slut. Alle aftaler overholdt.
  Birthe
  via Trustpilot

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde​​

  At kunne sikre dig er vores drive i højvandssikring

  Vi lever af glade kunder og det faktum, at vores arbejde skaber stor værdi og tryghed for dig. Det er vores motivation for at opretholde vores høje standarder for højvandssikring og levere et godt stykke arbejde gang på gang. 

  Et højvandslukke er som regel den billigste løsning til at sikre din kælder mod oversvømmelse. Hos Fjordland Kloak & Anlæg er vi specialister i at installere markedets bedste produkter til højvandssikring. Der udføres også service på ældre højvandslukkere. Med vores løsninger kan du føle dig sikker selvom dit hus er bygget i en tid hvor vejrforholdene var markant anderledes end i dag.

  Kontakt os i dag, så kan vi stå for din højvandssikring

  Skal vi stå for din højvandssikring? Få os ud til din ejendom før det er for sent. Du får et kvalitetsservice, der gør, at du kan føle dig tryg hver dag, når regnvejrsdagene rammer dit område.

  Kontakt os endelig ved at ringe på 61 71 84 53 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, så besigtiger vi gerne din opgave og udarbejder et uforpligtende tilbud. Vi varetager opgaver for en god blanding af private og erhvervskunder.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo