Omfangsdræn

Er du også tilhænger af et gennemarbejdet og professionelt håndværk til en fair og fornuftig pris? 

Så har du det til fælles med os fra Fjordland Kloak & Anlæg. Vi står bag omfangsdræn af højeste standard og har over 15 års erfaring i faget.

Som din lokale kloakmester udfører vi kvalitetshåndværk til gode priser. Det indebærer naturligvis også omfangsdræn, som vi både leverer og monterer. 

Vi går ikke før du er 100 procent tilfreds.

Fjordland kloak og anlæg dobbel elitevinder 2020

Få et overblik over omfangsdræn

Hvad er et omfangsdræn? Og hvad kan det bidrage med til din bolig?

Et omfangsdræn er en smart måde at lede overskydende vand væk fra en bygning. På den måde kan du undgå, at vand trænger ind i fundamentet og ydermuren og skaber grobund for fugt og svamp. 

Selve konstruktionen af omfangsdrænet består af et system af rør med huller i. Det sørger for at suge al overskydende vand i jorden til sig og lede det igennem en sandfangsbrønd. 

Her bliver skidt og snavs sorteret fra gennem et smart indbygget filter, inden vandet bliver ført videre ud i regnvandsbrønden. 

Er det nødvendigt at etablere et omfangsdræn?

Der er mange hensyn, der spiller ind i etableringen af et omfangsdræn. Behovet for et omfangsdræn afhænger af forskellige parametre, og det kan være svært at finde hoved og hale i det selv. 

Mange ting, der har indflydelse på processen, kan umiddelbart ikke ses med det blotte øje. Afgørende faktorer for monteringen af omfangsdræn kan være:

 • Alderen på dit hus 
 • Højden på husets placering 
 • Din grunds jordtype 
 •  

Hos Fjordland Kloak & Anlæg ligger vi inde med både relevant ekspertise og det rette måleudstyr til at komme med en ærlig og kvalificeret vurdering. 

Vi kan bidrage med faglig rådgivning om omfangsdræn, så de rette foranstaltninger tages i forbindelse med udgravningen og etableringen af et nyt omfangsdræn på din grund. 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  ★★★★★

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået…

  Kunne jeg give 6 stjerner havde de fået det. Fantastisk stykke arbejde fra en positiv kloakmester, med godt humør, og gode priser. Jeg fik trukket kloak ind i mit kolonihavehus. De kom til aftalt tid og udførte et godt stykke arbejde med en god dialog hele vejen igennem, endte med også at få gravet over 6 træstubbe op til billige penge. Kan klart anbefales
  Mimo
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Kloak i badeværelse

  Vi har fået lavet helt ny kloak i et badeværelse af Fjordland Kloak. De kom meget hurtigt og til aftalt tid. De havde gode idéer til løsninger og arbejdede både hurtigt og med en pæn løsning - vi kunne tydelig fornemme, at de er patentlige med deres arbejde og oprydning. De har meget behagelige medarbejdere. Prisen var i den “lave ende” for så grundigt og omfattende arbejde. Vi er ovenud tilfredse med Fjordland og vil anbefale dem til alle.
  Mette
  via Trustpilot

  ★★★★★

  5 stjerner til Fjordland Kloak og Anlæg.

  Gennem 3byggetilbud søgte vi et firma til at udføre kloakarbejde på 3 kælderbrønde. Vores valg faldt på Fjordland Kloak og Anlæg i Viby Sjælland. 5 stjerner til dette firma. Fin dialog med Michael fra start til slut. Alle aftaler overholdt.
  Birthe
  via Trustpilot

  Fordelene ved et omfangsdræn

  Der er mange fordele ved at etablere et omfangsdræn. Kort sagt kan det forlænge levetiden på dit hus og sørge for, at fundamentet ikke angribes af fugt og svamp, hvilket både kan sætte dit hus’ og din egen sundhed i fare. 

  Gode grunde til at investere i et omfangsdræn

  • Minimering af risiko for vandskader, fugt og svamp 
  • Hindring af revner i fundamentet som følge af fugtophobning 
  • Sikring af et sundt indeklima for husets beboere 

  Omfangsdræn etableres – vi holder din kælder tør

  Vær opmærksom på dit behov for omfangsdræn

  Er du i tvivl om, hvorvidt tiden er inde til at investere i et omfangsdræn?

  Selvom det tekniske bag etableringen kan virke abstrakt, kan du selv holde øje med nogle helt konkrete indikatorer for, at huset har brug for et omfangsdræn. 

  Spot dit behov for omfangsdræn i et hus uden kælder 

  Er tiden inde til et omfangsdræn, vil det kunne ses på den nederste del af soklen. Det vil vise sig i form af afskalning af puds og revner i fundamentet. 

  Spot dit behov for omfangsdræn i kælderen

  Har dit hus kælder?

  Netop i kælderen vil husets behov for omfangsdræn være tydeligst. Hold godt øje med ydermurenes vægge. Her vil behovet afslører sig i form af:

  • Mørke pletter eller plamager
  • Afskalning af puds eller maling

  Professionel installation af omfangsdræn til skarp pris

  Hvad koster omfangsdræn?

  Hos Fjordland Kloak & Anlæg er vi klar til at skræddersy en god pris på omfangsdræn til dig. Vi tilbyder levering og montering af omfangsdræn til tilbud, der ikke kan matches hos øvrige udbydere. 

  Det betyder imidlertid ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. For os er det bare vigtigt, at god service og et kvalitetshåndværk er tilgængeligt for alle. 

  Få et godt tilbud på omfangsdræn, der topper alle parametre

  Vores mål er at stå bag de bedste kundeoplevelser, som rækker langt ud over rammerne for vores branche. Derfor tilbyder vi de bedste betingelser inden for omfangsdræns pris, kvalitet og virke. 

  Derfor skal du vælge os til etableringen af dit omfangsdræn

  • Over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester 
  • Tilfredshedsgaranti
  • Medlem af Danske Kloakmestre 
  • Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder 2020
  • Kvalitetshåndværk til gode priser 
  • Produkter af højeste kvalitet 

  Kontakt Fjordland Kloak & Anlæg for effektivt omfangsdræn

  Vi overholder alle aftaler. Det gælder både, hvad angår den aftalte pris, materialebrug og deadline. Hos Fjordland Kloak & Anlæg er høj kvalitet og service i fokus i alt, hvad vi gør. Vi lever for glade kunder og det faktum, at vores arbejde skaber stor værdi og tryghed i hjemmet.  Når du rækker ud til os vedrørende hjælp til omfangsdræn, sammensætter vi et uforpligtende og godt tilbud til dig ud fra de givne omstændigheder.  Lad os høre om dit behov for omfangsdræn. Udfyld vores formular, så vender vi hurtigst muligt tilbage.  Har du presserende spørgsmål eller behov for at tale med os lige nu og her, kan du også kontakte os på telefon 61 71 84 53 for at høre mere.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo