KLOAKRENOVERING

Søger du en dygtig kloakmand til at varetage grundig kloakrenonvering?
Vi rykker ud på hele Sjælland, og du kan altid regne med kvaliteten.

Fjordland Kloak & Anlæg har over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester, og der er derfor ingen opgaver inden for kloakservice, som vi ikke har prøvet kræfter med, eller som vi ikke mestrer til punkt og prikke. 

Vi udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus.

Når vi har haft vores kompetente hænder på din kloak, garanterer vi, at den er fuldt ud funktionsdygtig igen og lever op til de nyeste krav inden for området. 

Hvorfor investere i kloakrenovering?

Der er mange gode grunde til at smide penge efter kloakrenovering – og listen er lige så lang som dine kloakrør. 

Er din kloak ikke velfungerende, kan den forårsage lugtgener, tilstoppede rør, oversvømmelser og skadedyrsproblemer. Det kan på sigt blive en dyr fornøjelse, hvis nogle af ovenstående problemer bliver ignoreret og får mulighed for at vokse sig endnu større. 

Vær på forkant, før uheldet rammer. Et godt råd fra den erfarne ekspert er, at du skal sørge for at holde dine kloakker ved lige, før problemet opstår. På den måde er du sikret mod akutte problemer med kloakken, som kan blive en dobbelt så dyr affære. 

Fjordland Kloak & Anlæg tilbyder punktlig kloakrenovering i form af:

Der findes forskellige typer af kloakrenonvering. Uanset hvilken hjælp du søger, kan vi med garanti udføre arbejdet til perfektion

 • Opgravning og renovering af kloakker 
 • Etablering af nye kloaksystemer og -rør 
 • Drænrør 
 • Enhver form for kloakreparation

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde​​

  Kloakrenovering med kompetencerne på plads

  Når du vælger at lade Fjordland Kloak & Anlæg stå for din kloakrenovering, kan du være sikker på, at resultatet er i høj kvalitet.

  Vi renoverer dine kloakker ud fra alle kunstens regler og så praktisk, hurtigt og mest økonomisk som muligt. 

  Vi er kompromisløse i vores arbejde i den forstand, at vi aldrig lader os nøje med andet end et resultatet i topkvalitet.

  Fordele ved at vælge os til din kloakrenovering

  Når du skal investere i en kloakrenovering, er det yderst vigtigt, at det bliver udført af et kompetent firma, hvor dit arbejde bliver udført korrekt fra a til z. Får du en kloakrenovering, der halter nogle steder, kan du risikere, at du skal ud i en yderligere proces. Det er her vi kommer ind i billedet. Når du vælger os, får du et firma med:

  1. Over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester
  2. Kvalitet og service i fokus
  3. Medlem af Danske Kloakmestre
  4. Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder 2020
  5. Fuld tilfredshedsgaranti på kloakrenovering og reparation

  Vi tager gerne de ekstra kilometer for dig, hvis du ønsker vores service og du bor langt fra vores kontor. Vi lever af glade kunder og strækker os derfor så langt, vi kan, for at efterkomme dine ønsker.

  Få en uforpligtende kloakrenovering pris

  Kunne du tænke dig at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud på kloakrenovering?

  Det sender vi gerne til dig. Gennem vores mange år i branchen har vi opnået stor kendskab til alle processer inden for kloakarbejde og ved, hvad der er mest optimalt i de enkelte tilfælde – og hvad der bestemt ikke er.

  Vi har hjulpet en lang række af kunder med at optimere deres kloak og skabe stor værdi, som umiddelbart ikke kan ses med det blotte øje. Det gør dog ikke et velfungerende kloaksystem mindre uundværligt.

  Lyder det som noget, du er på udkig efter? Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefon 61 71 84 53 for at høre mere om vores arbejde og serviceydelser.

  Foretrækker du at sende en e-mail, kan du kontakte os på info@fjordlandkloak.dk. Så gør vi vores bedste for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo