AUTORISERET KLOAKMESTER

Som din autoriserede kloakmester i Viby, kan vi hjælpe med alt i etablering, separering, fejlfinding og alle former for reparation af kloak.

Vi skelner ikke mellem de enkelte kundetyper og kan både hjælpe private og erhverv. Det gælder også, hvad angår opgavens omfang.

Vi påtager os enhver opgave med stor motivation og drive, som vi også bringer i spil i dialogen med dig. 

Kloakmester med fokus på den gode service

Når du ringer efter os, som din autoriserede kloakmester, kan du med rette forvente, at vi overholder alle aftaler, til punkt og prikke. Vi ved hvor irriterende overskredne deadlines er, for både dig som kunde og os. 

Vi fokuserer derfor på altid, at overholde alle aftaler. Dette indbefatter både den aftalte pris, brug af materialer og de deadlines, vi opstiller sammen. Vores største prioritet er, at levere høj kvalitet og service, til alle vores kunder. 

Vi lever for glade kunder og det faktum, at vores arbejde skaber stor værdi og tryghed i hjemmet. Så der er ikke den opgave vi ikke kan hjælpe med. 
 

Gennem vores mangeårige erfaring i branchen har vi både hjulpet erhverv og private med at renovere, reparere eller installere ny kloakering.

Når vi indgår en aftale, bruger vi tid på kommunikationen. På den måde finder vi den løsning der dækker dine behov og ønsker bedst muligt, uden at gå på kompromis. 
Ring til os allerede i dag, så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Du er også velkommen til at ringe hvis du blot har spørgsmål eller søger råd. 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Kloakmester i gravemaskine

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Professionel og serviceminded kloakfirma

  Fjordland Kloak & Anlæg udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus. 

  Med mere end 15 års erfaring inden for autoriseret kloakarbejde, er der efterhånden ingen former for arbejdsopgaver, vi ikke har prøvet kræfter med.

  Derfor har vi med stor sandsynlighed også stået overfor noget lignende din opgave og ved hvordan den skal gribes korrekt an. Vi har netop allerede skiftet bekendtskab med mange af de faldgruber og udfordringer, vi kan risikere at støre på undervejs.

  Vi tager enhver udfordring op inden for fagområdet og tilgår ligeledes enhver arbejdsopgave med samme store motivation og professionalisme.
  Det er din sikkerhed for en professionel og holdbar løsning, udført af erfarne fagfolk.

  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  Kloakmester indenfor haveforeninger

  Som kloakmester med erfaring inden for haveforeninger forstår vi, at der ofte er unikke udfordringer forbundet med kloaksystemerne i disse områder. Begrænset plads og høje krav til æstetik og miljøvenlighed kan gøre det vanskeligt at finde den perfekte løsning, der både fungerer effektivt og ser godt ud.

  Vi er specialiseret i at tilbyde skræddersyede løsninger, der tager hensyn til foreningens specifikke krav og behov. Vi kan hjælpe med alt fra vedligeholdelse og reparation af eksisterende kloaksystemer til installation af nye og mere effektive løsninger, der tager højde for både miljøet og beboernes ønsker.

  Med vores ekspertise og erfaring kan vi sikre en effektiv og holdbar løsning, der passer til foreningens budget og tidsplan. Vi er dedikerede til at opnå 100% tilfredshed hos vores kunder og sikrer altid, at alt arbejde udføres til en høj standard. Så hvis din haveforening står over for kloakproblemer, så tøv ikke med at kontakte Fjordland Kloak & Anlæg.

  Jorden efterlades pæn efter kloakarbejde
  jorden stampes til efter arbejde

  Kloakmester i din kolonihave

  En kloakmester kan spille en afgørende rolle i at sikre, at din kolonihave er velfungerende og hygiejnisk. En af de vigtigste opgaver for en kloakmester er at sørge for, at kloaksystemet fungerer korrekt og effektivt. Dette indebærer ofte at foretage inspektioner og udføre reparationer eller udskiftninger af kloakrør eller tilslutninger.

  En velfungerende kloak kan gøre en stor forskel i din kolonihave. En effektiv kloak kan forhindre oversvømmelser og sikre, at spildevandet bortskaffes på en sikker og miljøvenlig måde. Det kan også forhindre skader på bygninger og anlæg i din have, da oversvømmelser eller andre problemer med kloaksystemet kan føre til skader på bygninger og andre strukturer.

  I 2023 lavede vi blandt andet kloakering og helårsvand for

  Andelshave forening
  Bakkevej 3a
  2640 Hedehusene 

  Kloakmester erhverv

  Vi kan som din lokale kloakmester kan være til stor hjælp for virksomheder og industrier ved at sikre, at deres kloaksystemer fungerer korrekt og effektivt. En velfungerende kloak er afgørende for mange industrier, da oversvømmelser og spildevandsproblemer kan føre til produktionsstop, skade på bygninger og anlæg og endda påvirke kvaliteten af de produkter, der produceres.

  Vi kan hjælpe virksomheder og industrier med installation, vedligeholdelse og reparation af deres kloaksystemer. Dette inkluderer inspektioner af rørene og tilslutninger, rensning af afløb og kloakrør, installation af dræn og andre vandbehandlingsanlæg samt løsning af eventuelle problemer med blokeringer eller brud i kloaksystemet.

  Udover at sikre, at kloaksystemet fungerer korrekt, kan en kloakmester også hjælpe virksomheder og industrier med at overholde lokale love og forskrifter vedrørende kloaksystemer og spildevand. De kan rådgive om, hvordan man bedst vedligeholder kloaksystemet og reducerer risikoen for problemer samt om eventuelle opgraderinger eller udskiftninger, der kan være nødvendige.

  Udklip1
  Opmåling af rør til kloak

  Få et helt uforpligtende tilbud på kloakmester

  Hos Fjordland Kloak & Anlæg behøver du ikke betale en høj pris for høj kvalitet. Vi tilbyder en lang række ydelser til en pris, som er attraktiv for din pengepung.  

  Når du kontakter os og fortæller om dit behov for en kloakmester, udarbejder vi en fair og fornuftig pris, der er skræddersyet til dig. Det skal være inden for rimelighedens grænser at få kvalificeret kloakarbejde. Det kan du være sikker på at få hos os med høj kvalitet og service i fokus.

  Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så detaljeret som muligt, så kan vi lettere give et retvisende tilbud, der selvfølgelig altid er uforpligtende. Men jo mere du kan fortælle os op dit problem eller opgave, jo beder kan vi vurdere opgavens omfang. 

  Hvad koster det at få fikset kloakken?

  Det kan være svært at afgøre præcist hvad forskellige kloakydelser koster. Det afhænger en hel del af hvad det er for en opgave eller problem, du står overfor.

  Oplever du at dine afløb flyder over, skyldes det i mange tilfælde en form for tilstopning i kloakrørene, der koster mindre, end hvis det er et mere omfattende problem du ofte oplever.
  Oplever du ofte problemer kan det tyde på en utæt kloak, skadedyr eller anden skade på kloaksystemet. I sådanne tilfælde tyder det mere på en konkret renovering og det koster selvsagt mere.

  Men hvis du vil vide mere eller er i tvivl om, hvad der egentlig ville være den bedste løsning, kan du altid kontakte os. Så undersøger vi gerne sagen og kommer med et uforpligtende tilbud å netop dit kloakproblem. 

  Kloakmester på arbejde

  Kontakt os i dag for at høre mere

  Har du spørgsmål til os eller nogle af vores serviceydelser?

  Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvad vi kan hjælpe med. Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen eller ved tasterne for at besvare din specifikke henvendelse. 

  Du kan ringe til os på telefon 61 71 84 53 for direkte kontakt. Foretrækker du at sende en e-mail, kan du fange os på info@fjordlandkloak.dk – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et kvalificeret svar på din henvendelse. 

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud