FJORDLAND KLOAK OG ANLÆG

Kloakmester Ringsted

Ingen fejl og mangler som grundig kloakmester i Ringsted. Vi er stolte af vores erhverv og faglighed. Derfor sætter vi en ære i at levere et gennemarbejdet og solidt stykke arbejde, som afspejler vores store drive for håndværket. Hver gang.

4.7 af 5 stjerner på 3byggetilbud.dk

Skal du have løst en opgave?

OBS vi dækker kun Sjælland

Fjordland kloak og anlæg dobbelt elitevinder 2020 & 2021

eliteentreprenoer-150x150
elite-haandvaerkere-150x150
elite-entreprenor-2021-300x300-1-150x150
elite-haandvaerker-2021-300x300-1-150x150
Dedikeret til Service og Kvalitet

Vælg en autoriseret kloakmester i Ringsted

Søger du erfarne og alsidige fagfolk, som tænker i holdbare løsninger, til din kloakopgave?

Så er du havnet på den helt rigtige side. Fjordland Kloak & Anlæg er leveringsdygtige inden for kloakarbejde af høj kvalitet.

Med over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester, er vi din førende i Ringsted. Vi udfører alt kloakarbejde til perfektion – uden undtagelse.

Fejlfinding og reparation af kloak

Derfor skal du vælge Fjordland Kloak & Anlæg som kloakmester i Ringsted

Vi kan klare alle opgaver inden for kloakfaget – både store som små. Du er altid i trykke hænder, når du vælger os som din samarbejdspartner. Har du brug for professionel rådgivning og vejledning til dit næste projekt, kan du også tage fat i os. Der er ikke et projekt, som vi ikke har kunne løse – det gælder også dit. Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det siger vores kunder

Vi samler på glade kunder

Specialiseret Kloakservice

Kloakmester i Ringsted med utallige kvalifikationer

Vores liste over kompetencer er lige så lang, som alle dine kloakrør tilsammen – og det er en rigtig god sjat.

Gennem vores over 15 år med kloakarbejde i Ringsted og omegn, har vi specialiseret os inden for samtlige opgaver under kategorien kloakarbejde. Ikke nok med vores store erfaring i branchen, er vi dobbelt elitevinder i 2020 og 2021 inden for elite-entreprenør og håndværker.

Vi tør godt garantere, at vi mestre enhver til perfektion, uanset om det vedrører renovation eller installation.

Har du problemer med en form for tilstopning i din kloak? Skal du have installeret en helt ny kloak? Eller skal du have repareret din nuværende kloak? Uanset hvilken form for kloakopgave der er tale om, så kan vi hjælpe dig!

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og tilbyder kvalificeret og professionelt rådgivning og vejledning. Vi udfører både kloakarbejde for private og erhverv i Ringsted.

FJORDLAND KLOAK OG ANLÆG

Vi benytter moderne teknologi

Vi følger teknologiens udvikling nøje. Det betyder, at vi er opdateret på de nyeste metoder og arbejdsgange indenfor vores fagområde for altid at kunne tilbyde de mest holdbare og bedste løsninger.

Hvis du for eksempel er i behov af en troværdig specialist indenfor omfangsdræn i Ringsted, er vores virksomhed det rette valg for dig. Vi er forpligtet til at yde førsteklasses kvalitet og service til vores kunder.

Vores hold af kyndige eksperter besidder den nødvendige viden til effektivt at tage sig af enhver opgave og designe en tilpasset løsning til dit specifikke behov for omfangsdræn med nøjagtighed og omhu.

Det kommer til udtryk i vores konkrete arbejde inden for:

Vores arbejde er ikke det vigtigste for os. Det er din tilfredshed som kunde. Vi lever af glade kunder, og vi gør altid vores bedste for at leve op til dine forventninger. Hos os er kunden altid i fokus. Som autoriseret kloakmester i Ringsted tilbyder vi fuld tilfredshedsgaranti på vores arbejde, og vi har først lagt sidste hånd på værket, når du er helt tryg og tilfreds.

Søger du dygtige fagfolk som privatkunde eller erhvervskunde? Fjordland Kloak & Anlæg arbejder for alle typer af kunder og udfører alt kloakarbejde – herunder reparation af kloakker, brønde og afløb. Har du brug for en autoriseret kloakmester i Ringsted? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale kloakmester

Strømpeforing i Ringsted

Har dine kloakrør eller kloakledninger fået skader? Så kan det være en fordel at få udbedret dem med strømpeforing.

Ved strømpeforing renoverer du defekte kloakker ved at skabe nyt rør indeni det gamle. Ved denne proces får du dækket huller og utætheder i det gamle rør. Strømpeforing er en af de metoder, der anvendes i de fleste tilfælde, når der skal foretages renovering af kloak.

Metoden kan som regel udføres ved at gå direkte igennem kloakrørene, uden at det er nødvendigt med en udgravning ned til kloakrørene. Ved udbedring med strømpesikring undgår du derfor rodet, samt besværet ved udgravning.

Desuden er strømpeforing en hurtig proces. I meget få tilfælde kræver strømpeforing en mindre opgravning. Denne proces står vi selvfølgelig også for.

Vores kloakmestre er eksperter i alt udførelse af reparation af skader i kloakker, og har stor erfaring med strømpeforing.

Skal du have udbedret skaderne i din kloak i Ringsted, står vores kloakmænd klar til at hjælpe.

Kloakseparering i Ringsted

Kloakseparering er når der laves en opdeling af rør i kloakken. Hvor kloakken før indgrebet har bestået af ét samlet rør til både spildevand og regnvand, ændres det samlede rør til to rør, hvor kloakvand og regnvand skilles ad. Ét samlet rør til både spildevand og regnvand kan medføre ekstra pres på kloakken ved kraftige regnskyl, og medføre oversvømmelse.

Kloakseparering mindsker risikoen for netop dette, og samtidig er til gavn for både rensningsanlægget, kloaksystemet samt miljøet. Skån miljøet og undgå oversvømmelser – få etableret kloakseparering af en professionel kloakmester i Ringsted og vær sikker på, at få et godt og holdbart resultat.

Læs mere om hvad kloakseparering er og hvad vi kan gøre for dig.

Omfangsdræn i Ringsted

Har du problemer med fugt i din kælder eller selve fundamentet, skal du muligvis have installeret et omfangsdræn. Undgå fugt, svamp og skader på bygningen og undgå et dårligt indeklima.

Vi er en veletableret virksomhed med mange års erfaring og ekspertise inden for installation af omfangsdræn i Ringsted. Vores dedikerede team af fagfolk har opbygget en solid viden og teknisk knowhow gennem årene, hvilket gør os til de foretrukne eksperter på området. 

Et omfangsdræn suger alt overskydende vand ud af jorden, og leder regnvand og grundvand væk fra bygningen. På den måde holder du både kælder og vægge tørre. Regnvandet og grundvandet bliver ledt ned i regnvandskloakken.

Ved installation udføres først en grundig forundersøgelse af selve omfanget af opgaven. Undgå dårligt indeklima og potentielle sundhedsskader. Kontakt en professionel kloakmester. Vi udfører kloakarbejde i højeste kvalitet, og har stor ekspertise inden for omfangsdræn i Ringsted.

Vi har stor fokus på kundetilfredshed

Vi er et team med erfarne og kompetente kloakmestre. Vores største motivationsfaktor er uden tvivl vores kunder, og derfor har vi stor fokus på at skabe en høj kundetilfredshed. Vores kunders behov og præferencer har altid første prioritet. Som din lokale kloakmester i Ringsted lytter vi til dine kloakproblemer. Vi er løsningsorienteret og sørger for at løse dit problem bedst muligt. Vi har erfaret at kommunikation og dialog giver os de bedste forudsætninger for at løse dit kloakproblem. Derfor lægger vi stor fokus på kommunikation samt høj kvalitet, effektivitet og nøjagtighed.

Vores kompetencer, erfaringer og materialebrug giver os mulighed for at leverer et kloakarbejde i topkvalitet. Vi er ligeledes medlem af Danske Kloakmestre hvilket betyder, at du er garanteret et grundigt og professionelt arbejde uden mangler. Vores mange års erfaring har gjort os hurtige og langt mere effektive, da vi har stiftet bekendtskab med samtlige kloakopgaver, og derfor ved vi lige præcis, hvordan opgaverne skal gribes an. Vi leverer langtidsholdbare resultater, og derfor er vi grundige og nøjagtige, når vi udfører arbejdet.

Som din kloakmester i Ringsted overholder vi altid vores aftaler. Både når det kommer til materialer, deadlines, den aftalte pris mm.

Få et skræddersyet tilbud

Bor du i nærheden af Ringsted, og leder du efter en kvalificeret kloakmester, så kontakt os endelig. Vi tilbyder et helt gratis og uforpligtende tilbud til lige netop dit kloakproblem.

Vi udformer et konkret og skræddersyet tilbud, som vil imødekomme dine problemer og behov. Tilbuddet vil blandt andet bestå af et prisoverslag samt den tid det tager at afhjælpe kloakproblemet. Jo mere specifik og detaljeret du er i forhold til kloakproblemet, desto mere specifikt et tilbud kan vi give dig. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Prisen vil afhænge af ydelsen. Er der tale om et lille kloakproblem, vil prisen ligeledes være mindre end ved et større projekt. Dog mener vi ikke, at du behøver at betale en høj pris for høj kvalitet. Som din lokale og autoriseret kloakmester i Ringsted tilbyder vi fornuftige priser.

Har du spørgsmål?

Kontakt en dygtig kloakmester i Ringsted

Skal du være den næste i vores portefølje af glade og tilfredse kunder?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 61 71 84 53 eller sende os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud.

Tag kontakt til os

Lyst til at kigge forbi?

Skal du have løst en opgave?

OBS vi dækker kun Sjælland