Kloakmester Ringsted

Ingen fejl og mangler som grundig kloakmester i Ringsted. 

Vi er stolte af vores erhverv og faglighed. Derfor sætter vi en ære i at levere et gennemarbejdet og solidt stykke arbejde, som afspejler vores store drive for håndværket. Hver gang.

Vælg en autoriseret kloakmester i Ringsted

Søger du erfarne og alsidige fagfolk, som tænker i holdbare løsninger, til din kloakopgave?

Så er du havnet på den helt rigtige side. Fjordland Kloak & Anlæg er leveringsdygtige inden for kloakarbejde af høj kvalitet.

Med over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester, er vi din førende i Ringsted. Vi udfører alt kloakarbejde til perfektion – uden undtagelse.

Derfor skal du vælge Fjordland Kloak & Anlæg som kloakmester i Ringsted

Vi kan klare alle opgaver inden for kloakfaget – både store som små. Du er altid i trykke hænder, når du vælger os som din samarbejdspartner. Har du brug for professionel rådgivning og vejledning til dit næste projekt, kan du også tage fat i os. Der er ikke et projekt, som vi ikke har kunne løse – det gælder også dit. Kontakt os helt uforpligtende allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Fjorland kloak bil

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Kloakmester i Ringsted med utallige kvalifikationer

  Vores liste over kompetencer er lige så lang, som alle dine kloakrør tilsammen – og det er en rigtig god sjat.

  Gennem vores over 15 år med kloakarbejde i Ringsted og omegn, har vi specialiseret os inden for samtlige opgaver under kategorien kloakarbejde. Vi tør godt garantere, at vi mestre enhver til perfektion, uanset om det vedrører renovation eller installation.

  Vi benytter moderne teknologi

  Vi følger teknologiens udvikling nøje. Det betyder, at vi er opdateret på de nyeste metoder og arbejdsgange indenfor vores fagområde for altid at kunne tilbyde de mest holdbare og bedste løsninger.

  Det kommer til udtryk i vores konkrete arbejde inden for:

  Vores arbejde er ikke det vigtigste for os. Det er din tilfredshed som kunde. Vi lever af glade kunder, og vi gør altid vores bedste for at leve op til dine forventninger. Som autoriseret kloakmester i Ringsted tilbyder vi fuld tilfredshedsgaranti på vores arbejde, og vi har først lagt sidste hånd på værket, når du er helt tryg og tilfreds.

  Søger du dygtige fagfolk som privatkunde eller erhvervskunde?

  Fjordland Kloak & Anlæg arbejder for alle typer af kunder og udfører alt kloakarbejde – herunder reparation af kloakker, brønde og afløb.

  Kloakopgaver

  Har du problemer med en form for tilstopning i din kloak? Skal du have installeret en helt ny kloak? Eller skal du have repareret din nuværende kloak? Uanset hvilken form for kloakopgave der er tale om, så kan vi hjælpe dig!
   
  Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og tilbyder kvalificeret og professionelt rådgivning og vejledning. Vi udfører både kloakarbejde for private og erhverv.
  jorden stampes til efter arbejde

  Vi har stor fokus på kundetilfredshed

  Vi er et team med erfarne og kompetente kloakmestre. Vores største motivationsfaktor er uden tvivl vores kunder, og derfor har vi stor fokus på at skabe en høj kundetilfredshed. Vores kunders behov og præferencer har altid første prioritet. Som din lokale kloakmester i Ringsted lytter vi til dine kloakproblemer. Vi er løsningsorienteret og sørger for at løse dit problem bedst muligt. Vi har erfaret at kommunikation og dialog giver os de bedste forudsætninger for at løse dit kloakproblem. Derfor lægger vi stor fokus på kommunikation samt høj kvalitet, effektivitet og nøjagtighed. 
   
  Vores kompetencer, erfaringer og materialebrug giver os mulighed for at leverer et kloakarbejde i topkvalitet. Vi er ligeledes medlem af Danske Kloakmestre hvilket betyder, at du er garanteret et grundigt og professionelt arbejde uden mangler. Vores mange års erfaring har gjort os hurtige og langt mere effektive, da vi har stiftet bekendtskab med samtlige kloakopgaver, og derfor ved vi lige præcis, hvordan opgaverne skal gribes an. Vi leverer langtidsholdbare resultater, og derfor er vi grundige og nøjagtige, når vi udfører arbejdet.
   
  Som din kloakmester i Ringsted overholder vi altid vores aftaler. Både når det kommer til materialer, deadlines, den aftalte pris mm.

  Få et skræddersyet tilbud

  Bor du i nærheden af Ringsted, og leder du efter en kvalificeret kloakmester, så kontakt os endelig. Vi tilbyder et helt gratis og uforpligtende tilbud til lige netop dit kloakproblem. 
   
  Vi udformer et konkret og skræddersyet tilbud, som vil imødekomme dine problemer og behov. Tilbuddet vil blandt andet bestå af et prisoverslag samt den tid det tager at afhjælpe kloakproblemet. Jo mere specifik og detaljeret du er i forhold til kloakproblemet, desto mere specifikt et tilbud kan vi give dig. Vi besvare din henvendelse hurtigst muligt. 
   
  Prisen vil afhænge af ydelsen. Er der tale om et lille kloakproblem, vil prisen ligeledes være mindre end ved et større projekt. Dog mener vi ikke, at du behøver at betale en høj pris for høj kvalitet. Som din lokale og autoriseret kloakmester i Ringsted tilbyder vi fornuftige priser.

  Kontakt en dygtig kloakmester i Ringsted

  Skal du være den næste i vores portefølje af glade og tilfredse kunder?

  Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 61 71 84 53 eller sende os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk
  Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt og uforpligtende tilbud.