Kloakmester Holbæk

Det er ikke uden grund, at vores resultater placerer sig i højeste liga. 

Vi har høj kvalitet og service i fokus i alt, hvad vi gør. 

Du kan som kunde altid forvente det bedste resultat når vi arbejder med din kloak og når vi indgår en dialog med dig.

Dygtig kloakmester i Holbæk

Er du på udkig efter en professionel kloakmester i Holbæk, som udfører alt kloakarbejde til perfektion?

Så vælg Fjordland Kloak & Anlæg som din kompetente serviceudbyder. Vi har over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester, og vores kompetencer inden for kloakarbejde kender ingen begrænsninger.

Har du brug for hjælp til et omfattende renoveringsprojekt af din kloak, eller søger du dygtig service til et enkelt afløb, kan vi hjælpe. Vi klarer enhver kloakopgave, stor som lille, og tilgår ethvert samarbejde med stor motivation og professionalisme.

Kunder vælger os typisk på grund af:

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Fjorland kloak bil

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde​​

  Professionel kloakmester til erhverv og private

  Søger du hjælpe til din kloakarbejde til dit private hjem eller til din virksomhed?

  Der er ingen prop i vores arbejdsflow i nogle af tilfældene. Som autoriseret kloakmester i Holbæk med en lang og bred erfaring er der efterhånden ingen kloakopgaver, vi ikke har stiftet bekendtskab med – og som vi ikke mestrer.

  Vores kunders foretrukne kloakmester i Holbæk

  At udføre et godt stykke arbejde gang på gang og have en tilfreds kundeportefølje bag sig forpligter i høj grad.

  Fjordland Kloak & Anlæg lever af glade kunder, og det betyder, at vi som autoriseret kloakmester i Holbæk aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores høje krav til os selv er samtidig din garanti som kunde for, at arbejdet bliver udført til præcision.

  Du får fuld tilfredshedsgaranti, når du indgår et samarbejde med os. Vi stiller os først tilfredse med arbejdet, når du er det samme.

  Vi sikrer dig tilfredshedsgaranti

  Mangler vi noget på vores liste?

  Du er altid velkommen til at hive fat i os, hvis du har behov for service til en helt særlig kloakopgave. Som garvet kloakmester i Holbæk er der efterhånden ingen arbejdstyper, vi ikke har prøvet kræfter med – og som vi ikke udfører med høj kvalitet og service i fokus.

  rør tilpasses til kloakrnovering

  Kontakt en faglig og serviceminded kloakmester i Holbæk

  Vi udfører alle former for kloakmesterarbejde med et smil og kompetente hænder. Vi er autoriseret eksperter, der står bag de bedste kundeoplevelser.

  Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder i 2020, og det er vores mål at beholde den titel. Vi lever af glade kunder og et effektivt stykke arbejde.

  Lyder det som noget, du søger?

  Giv os et kald på telefon 61 71 84 53 for at høre mere. Du kan også sende os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk så vender vi snarest tilbage med et godt og uforpligtende tilbud.