Kloakmester Holbæk

Det er ikke uden grund, at vores resultater placerer sig i højeste liga. 

Vi har høj kvalitet og service i fokus i alt, hvad vi gør. 

Du kan som kunde altid forvente det bedste resultat når vi arbejder med din kloak og når vi indgår en dialog med dig.

Dygtig kloakmester i Holbæk

Er du på udkig efter en professionel kloakmester i Holbæk, som udfører alt kloakarbejde til perfektion?

Så vælg Fjordland Kloak & Anlæg som din kompetente serviceudbyder. Vi har over 15 års erfaring som autoriseret kloakmester, og vores kompetencer inden for kloakarbejde kender ingen begrænsninger.

Har du brug for hjælp til et omfattende renoveringsprojekt af din kloak, eller søger du dygtig service til et enkelt afløb, kan vi hjælpe. Vi klarer enhver kloakopgave, stor som lille, og tilgår ethvert samarbejde med stor motivation og professionalisme.

Kunder vælger os typisk på grund af:

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Fjorland kloak bil

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Professionel kloakmester til erhverv og private

  Søger du hjælpe til dit kloakarbejde til dit private hjem eller til din virksomhed?

  Der er ingen prop i vores arbejdsflow i nogle af tilfældene. Som autoriseret kloakmester i Holbæk med en lang og bred erfaring er der efterhånden ingen kloakopgaver, vi ikke har stiftet bekendtskab med – og som vi ikke mestrer.

  Fjordland i sin maskine

  Vores kunders foretrukne kloakmester i Holbæk

  At udføre et godt stykke arbejde gang på gang og have en tilfreds kundeportefølje bag sig forpligter i høj grad.

  Fjordland Kloak & Anlæg lever af glade kunder, og det betyder, at vi som autoriseret kloakmester i Holbæk aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores høje krav til os selv er samtidig din garanti som kunde for, at arbejdet bliver udført til præcision.

  Du får fuld tilfredshedsgaranti, når du indgår et samarbejde med os. Vi stiller os først tilfredse med arbejdet, når du er det samme.

  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  Vi har erfaringen

  Med over 15 års erfaring i branchen har vi prøvet lidt af hvert. Det betyder for dig der eksempelvis skal have foretaget en kloakseparering i Holbæk, at vi har prøvet det utallige gange før.

  Derfor kender vi også til samtlige faldgruber, potentielle udfordringer og lignende.
  Vi har håndteret næsten alle problemstillinger før og har derfor en god forståelse for hvordan vi i første omgang kan undgå dem, men også hvordan det skal håndteres, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

  Det sikrer dig en grundig og gennemarbejdet løsning.

  Kloakfirma i Holbæk med moderne teknikker

  Som uddannet og autoriseret kloakmester med flere år i bagagen, er det vigtigt at følge med tiden.

  Det gør vi hos Fjordland Kloak, selvfølgelig også. Vi videreuddanner løbende vores medarbejdere, så de fortsat er blandt de bedste i branchen.

  Desuden holder vi øje med markedet og sikrer os fortsat at være dit kompetente kloakfirma i Holbæk.

  Kloakmester i Holbæk med garanti

  For at du blandt andet kan føle dig ekstra tryg ved vores arbejde, er vi ved medlem af Danske Kloakmestre Garanti ordning.

  Det er blandt andet din garanti for vores arbejde. Selv om sjældent har haft brug for denne, skaber det altid en tryghed for dig som kunde hos os.

  Som kloakmester i Holbæk, arbejder vi hver dag på at levere de bedst mulige resultater, så du kan få fikset dine kloakproblemer og få en løsning der holder i mange år frem.

  Vi har altid kunden i fokus

  Når vi sender en kloakmand i Holbæk, til din adresse ønsker vi altid at imødekomme dine ønsker og behov.
  Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for vejledning og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde i Holbæk.

  Det er vigtigt for os at du føler dig sikker ved at lade os fikse din kloak.
  Derfor tager vi dig også gerne med gennem processen før og under. På den måde oplever vi at mange kunder, har en bedre forståelse af hvad vi laver og hvilken værdi der giver dem på sigt.

  Vi fokuserer på høj kundetilfredshed

  Vi er din autoriseret kloakmester med mere end 15 års erfaring indenfor kloakbranchen. Vi er medlem af Danske Kloakmestre. Danske Kloakmestre er en garantiordning, hvilket vil sige, at du er sikret og garanteret et gennemført, grundigt og professionelt arbejde med fokus på høj kvalitet. Med høj kvalitet kommer ligeledes langtidsholdbare resultater.
   
  For os er vores kunder den største drivkraft og motivation. Høj kundetilfredshed er utrolig vigtig, og derfor lægger vi særlig vægt på høj kvalitet, nøjagtighed og god kommunikation. Vi ønsker, at afhjælpe dine kloakproblemer bedst muligt, og vi har erfaret at god kommunikation og dialog med vores kunder, er en vigtig del. Vores mange års erfaring har givet os kendskab til stort set alle former for kloakopgaver, og du er derfor i trygge hænder hos os. Uanset hvilket kloakproblem du oplever, står vi klar til at hjælpe dig. 
   
  Du kan altid regne med din lokale kloakmester i Holbæk. Vi er pligtopfyldende, og holder altid det vi lover – både når det kommer til pris, materialer, tid osv.
  Jord graves væk til kloakarbejde

  Vi sikrer dig tilfredshedsgaranti

  Mangler vi noget på vores liste?

  Du er altid velkommen til at hive fat i os, hvis du har behov for service til en helt særlig kloakopgave. Som garvet kloakmester i Holbæk er der efterhånden ingen arbejdstyper, vi ikke har prøvet kræfter med – og som vi ikke udfører med høj kvalitet og service i fokus.

  jorden stampes til efter arbejde

  Kloakmester i Holbæk har mange kompetencer

  Vi er et team som er specialiseret i kloakarbejde. Vi har stiftet bekendtskab med samtlige kloakopgaver.

  Bor du i nærheden af Holbæk, og leder du efter en erfaren og kompetent kloakmester, så er vi det perfekte match. Vi har de helt rette kompetencer og udstyr til at afhjælpe dit kloakproblem. Uanset om der er tale om den mindste kloakopgave eller et større kloakprojekt. Har du udfordringer med kloakken så hjælper, rådgiver og vejleder vi dig.

  Kloakseparering i Holbæk

  Får du lavet en kloakseparering i Holbæk, så vil du skåne både dine kloakrør og miljøet. Vi er erfarne fagmænd som vil hjælpe dig, til at få en effektiv og korrekt kloakseparering.

  Det ligger i ordet “kloakseparering”, at dine kloakrør vil blive delt i to. Derved vil alt dit spildevand fra dit hus blive ført videre ud til rensningsanlægget, hvorimod almindeligt regnvand vil blive ledt ud i forskellige søer og lignende.

  På den måde skåner vi miljøet for unødvendigt at skulle rense det regnvand som falder ned. Vi skåner samtidig også kloaksystemerne, for unødvendige oversvømmelser og belastning, hvis der skulle komme et større regnskyl. Som kloakmester i Holbæk, så leverer vi altid kloakseparering til en fair pris.

  Læs meget mere her om kloakseparering, og hvad det kan hjælpe dig med.

  Strømpeforring i Holbæk

  Strømpeforring er en smart metode hvorpå vi kan reparere dine kloakrør på med Strømpeforring i Holbæk. Denne smarte metode gør, at vi kan reparere kloakrørene uden at skulle til at grave dem op fra jorden først.
  Hvis der for eksempel er kommet en revne, i et kloakrør eller et af dem er utæt, så kan en strømpeforing i Holbæk hurtigt implementeres.

  En strømpeforring er normalt hurtigt at udføre, du vil nærmest ikke bemærke, at vi var forbi dig for at udføre det.

  Ved denne type kloakrenovering vil vi indlægge en slags strømpe ned i det ødelagte kloakrør. Strømpen vil så “oppustes” og dækker derved utæthederne inde fra selve røret. Ved hjælp af denne metode, så vil vi minimere arbejdstiden på opgaven, men omkostningerne vil også blive minimeret. Nogle særtilfælde kan en lille opgravning være nødvendigt. Men dette kan vi også klare, hvis der er brug for det.

  Du kan ringe i dag og høre meget mere om strømpeforring.

  Omfangsdræn i Holbæk

  Med et omfangsdræn i Holbæk kan du sørge for, at uønsket vand ikke ligger sig mod fundamentet af dit hus.
  Omfangsdrænnet vil lede vandet væk fra dit område. Vandet vil så blive ledt til regnvandsbrønd og ned i en kloak.

  Når der kommer øget tryk fra vand, så kan der være forskellige årsager til det. Det kan for eksempel være på grund af utætte kloakker, nedsivende overfladevand fra nedbør eller faskiner der ikke længere fungerer.

  Hvis belægninger og jorden omkring din bygning er sunket, så vil overfladevand højest sandsynligt blive ledt hen mod din bygning.

  Derfor er det vigtigt at sørge for, at jorden er faldende væk fra bygningen.

  Højvandssikring i Holbæk

  Bor du i et lavbundsområde i Holbæk, så er du muligvis ekstra udsat, og har brug for en højvandssikring i Holbæk.

  Naturen kan hurtigt spille en uventet rolle, hvorfor det er vigtigt, at du får sikret din bolig. Og det er din pligt at få det gjort. Både hvis stormflod eller skybrud skulle ske.

  Altså det er ikke kommunens ansvar, og som skal sikre sig en højvandssikring i Holbæk, så indtrængende vand kan være skyld i skader.

  Hvad er prisen for kloakmester i Holbæk?

  Kloakproblemer er meget forskellige, og de kan både være store og omfattende, men de kan også være små. Prisen vil afhænge af hvilket kloakproblem, der er tale om. Har du et mindre kloakproblem som fx en tilstoppet kloak, vil det koste mindre end en større kloakopgave som fx en kloakrenovering.
   
  Ønsker du en mere konkret pris, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder et helt gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil være skræddersyet til lige netop dit kloakproblem. Tilbuddet vil indeholde et mere konkret prisoverslag samt den forventede tid, det vil tage at afhjælpe kloakproblemet. Jo mere detaljeret du er i forhold til dit kloakproblem, desto mere specifikke kan vi være.
   
  Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.
  Jorden efterlades pæn efter kloakarbejde

  Kontakt en faglig og serviceminded kloakmester i Holbæk

  Vi udfører alle former for kloakmesterarbejde med et smil og kompetente hænder. Vi er autoriseret eksperter, der står bag de bedste kundeoplevelser.

  Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder i 2020, og det er vores mål at beholde den titel. Vi lever af glade kunder og et effektivt stykke arbejde.

  Lyder det som noget, du søger?

  Giv os et kald på telefon 61 71 84 53 for at høre mere. Du kan også sende os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk så vender vi snarest tilbage med et godt og uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud