Kloakmester Roskilde

Med over 15 års erfaring er Fjordland Kloak & Anlæg klar til at løse opgaven for dig. Vi er din lokale kloakmester i Roskilde, der udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus.

Som medlem af Danske Kloakmestre kan vi garantere dig for, at vi altid leverer kloakarbejde til perfektion. Vi lever af glade kunder, og det vil vi fortsætte med.

Din professionelle kloakmester i Roskilde

Som autoriseret kloakmester i Roskilde er Fjordland Kloak & Anlæg klar til at løse opgaven for dig. Vi er din lokale fagmand, der udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus.

Vi kan klare en lang række forskellige kloakopgaver, bl.a.:

Kloakmester i Roskilde med mange kompetencer

Når det kommer til kloakarbejde, kender vores evner som autoriseret kloakmester ingen begrænsninger. Vi udfører alt kloakarbejde i Roskilde ned til mindste opgave, og vi lader os heller ikke skræmme af store og omfattende projekter.

Hiv fat i os, hvis du søger kvalificeret hjælp til dit kloakproblem – også selvom den service, du søger, ikke står på listen. Som følge af vores lange erfaring i branchen har vi specialiseret os inden for alle arbejdsopgaver under overskriften kloakarbejde.

Vi tør godt love, at der ikke findes en opgave, som vi ikke har stiftet bekendtskab med.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Fjordland i sin maskine

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde​​

  Vælg en dobbelt elitevinder – vælg en kloakmester i Roskilde

  Vores resultater taler for sig selv. Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder 2020 som følge af vores skarpe fokus på kvalitet og service.

  Bag os har vi et stærkt team af kompetente fagfolk, som sætter en ære i et gennemarbejdet og veludført stykke håndværk. Når vi går i gang med en opgave for dig, tænker vi i holdbare løsninger frem for lappeløsninger.

  Med mange års er faring tænker vi i funktionelle løsninger, når vi udfører kloakarbejde. Det mindset gør sig gældende, uanset hvilken opgave vi står over for – lige fra fejlfinding til reparation.

  Vi lever af glade kunder

  Vi gør intet halvt som autoriseret kloakmester i Roskilde. Hverken når det kommer til vores arbejde, vores materialebrug eller vores kontakt med dig. Vi lever af glade kunder, og det forpligter ned til mindste detalje.  Når vi har aftalt en deadline for arbejdet med dig, er der ingen slinger i valsen. Vi holder vores aftaler. Vi arbejder hurtigt og er både pertentlige med vores arbejde og den følgende oprydning. Når du vælger os til at udføre din opgave, får du en kompetent samarbejdspartner med:
  Fjordland i sin maskine

  Kontakt din lokale kloakmester i Roskilde

  Skal vi stå for reparationen af din kloak? Eller anlægge en helt ny? 

  Uanset hvilken service du søger, står vi fra Fjordland Kloak & Anlæg klar med de helt rette kompetencer.

  Vi udfører alt kloakarbejde til punkt og prikke med brug af moderne metoder og kvalitetsmaterialer, som sikrer holdbare løsninger – og glade kunder.

  Få et uforpligtende tilbud på det nødvendige kloakarbejde for dig. Kontakt os på telefon 61 71 84 53, eller send os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk.