Kloakmester Roskilde

Med over 15 års erfaring er Fjordland Kloak & Anlæg klar til at løse opgaven for dig. Vi er din lokale kloakmester i Roskilde, der udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus.

Som medlem af Danske Kloakmestre kan vi garantere dig for, at vi altid leverer kloakarbejde til perfektion. Vi lever af glade kunder, og det vil vi fortsætte med.

Din professionelle kloakmester i Roskilde

Som autoriseret kloakmester i Roskilde er Fjordland Kloak & Anlæg klar til at løse opgaven for dig. Vi er din lokale fagmand, der udfører alt kloakarbejde med kvalitet og service i fokus.

Vi kan klare en lang række forskellige kloakopgaver, bl.a.:

Kloakmester i Roskilde med mange kompetencer

Når det kommer til kloakarbejde, kender vores evner som autoriseret kloakmester ingen begrænsninger. Vi udfører alt kloakarbejde i Roskilde ned til mindste opgave, og vi lader os heller ikke skræmme af store og omfattende projekter.

Hiv fat i os, hvis du søger kvalificeret hjælp til dit kloakproblem – også selvom den service, du søger, ikke står på listen. Som følge af vores lange erfaring i branchen har vi specialiseret os inden for alle arbejdsopgaver under overskriften kloakarbejde.

Vi tør godt love, at der ikke findes en opgave, som vi ikke har stiftet bekendtskab med.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


  Fjordland i sin maskine

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Vælg en dobbelt elitevinder – vælg en kloakmester i Roskilde

  Vores resultater taler for sig selv. Fjordland Kloak & Anlæg er dobbelt elitevinder 2020 som følge af vores skarpe fokus på kvalitet og service.

  Bag os har vi et stærkt team af kompetente fagfolk, som sætter en ære i et gennemarbejdet og veludført stykke håndværk. Når vi går i gang med en opgave for dig, tænker vi i holdbare løsninger frem for lappeløsninger.

  Med mange års er faring tænker vi i funktionelle løsninger, når vi udfører kloakarbejde. Det mindset gør sig gældende, uanset hvilken opgave vi står over for – lige fra fejlfinding til reparation.

  rør tilpasses til kloakrnovering

  VI LEVER AF GLADE KUNDER

  Kloakmester i Roskilde med fokus på god kundeservice

  Vores kunder har altid første prioritet, og vi bestræber os på at skabe en høj kundetilfredshed. Vi lægger særlig vægt på god kundeservice i form af høj kvalitet, fornuftige priser, tryghed, og så er vi til at regne med. Derudover sørger vi altid for at skabe god kommunikation og dialog med vores kunder, så vi bedst muligt kan imødekomme dine ønsker og behov. Vi holder, det vi lover – både når det kommer til pris, tid, deadlines, kvalitet mm. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor kloakbranchen, og det er utrolig vigtigt for os at levere et langtidsholdbart resultat af høj kvalitet.
   
  Din lokale kloakmester i Roskilde er ligeledes medlem af Danske kloakmestre. Dette betyder, at vi garanterer et kloakarbejde i topkvalitet og med stor fokus på detaljer. Det vigtigste for os er uden tvivl vores kunders tilfredshed, og derfor har vi tilfredshedsgaranti. En utrolig stor drivkraft og motivation for Fjordland Kloak og Anlæg er tilfredse og glade kunder, og derfor er vi utrolig grundige, når vi udfører kloakarbejdet.

  Vi er din lokale kloakmester i Roskilde

  Som din lokale kloakmester i Roskilde, hjælper vi dig med lige præcis det kloakproblem, som du har brug for. Uanset om der er tale om store eller små kloakopgaver, så står vi altid klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig bedst muligt.

  Vi hjælper dig med alle former for kloakopgaver

  Ønsker du at få installeret en ny kloak? Skal du have repareret din nuværende kloak? Eller har du problemer med en tilstoppet kloak? 
  Din lokale kloakmester i Roskilde hjælper dig med alle former kloakproblemer.

  Søger du en autoriseret kloakmester i nærheden af Roskilde, så skal du endelig tage kontakt til os. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor kloakbranchen og har derfor stiftet bekendtskab med stort set alle former for kloakopgaver. 

  Jord graves væk til kloakarbejde
  jorden stampes til efter arbejde

  Alt fra fejlfinding til reparation og andet kloakarbejde

  Prisen for din lokale kloakmester i Roskilde

  Prisen vil afhænge af hvilket kloakproblem, du ønsker at få lavet. De mindre kloakopgaver som fx en tilstoppet kloak, vil koste mindre end en større kloakopgave som fx en mere omfattende renoveringsprojekt af kloakken.

  Ønsker du et mere konkret prisoverslag, så er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Kontakt os og få et helt gratis og uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige præcis dine behov. Jo mere detaljeret du er i forhold til hvad du ønsker at få lavet, desto bedre og mere præcise kan vi være i forhold til at vurdere pris og tid på kloakopgaven. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive en mail til os. Du kan ligeledes kontakte os i kontaktformularen.

  Vi lever af glade kunder

  Vi gør intet halvt som autoriseret kloakmester i Roskilde. Hverken når det kommer til vores arbejde, vores materialebrug eller vores kontakt med dig. Vi lever af glade kunder, og det forpligter ned til mindste detalje.  Når vi har aftalt en deadline for arbejdet med dig, er der ingen slinger i valsen. Vi holder vores aftaler. Vi arbejder hurtigt og er både pertentlige med vores arbejde og den følgende oprydning. Når du vælger os til at udføre din opgave, får du en kompetent samarbejdspartner med:
  Fjordland i sin maskine

  Kontakt din lokale kloakmester i Roskilde

  Skal vi stå for reparationen af din kloak? Eller anlægge en helt ny? 

  Uanset hvilken service du søger, står vi fra Fjordland Kloak & Anlæg klar med de helt rette kompetencer.

  Vi udfører alt kloakarbejde til punkt og prikke med brug af moderne metoder og kvalitetsmaterialer, som sikrer holdbare løsninger – og glade kunder.

  Få et uforpligtende tilbud på det nødvendige kloakarbejde for dig. Kontakt os på telefon 61 71 84 53, eller send os en e-mail på info@fjordlandkloak.dk.

  Indhent et tilbud